Untitled Document

Szolgáltatásaink - Mezőgazdasági tevékenység helikopterrelA légi növényvédelem leghatékonyabb eszköze a helikopter. A munkavégzés során meghatározó a rotorok által keltett légörvény, ami a levegőbe kerülő anyag jobb terítését segíti elő. A helikopter további előnye a merevszárnyú géphez képest, hogy képes sokkal alacsonyabban, illetve lassabban repülni a munkaterület felett, valamint minimális a fel-leszállási terület igénye.  Helikoptereinken lévő szóró berendezések kifogástalan állapotúak. Fokozottan ügyelünk a keresztirányú szórásegyenletességre, valamint az elfolyás- és csepegés mentességre zárt állapotban. Pilótáink több ezer repült órával rendelkeznek. Szakembereink a munkavégzés megkezdése előtt meggyőződnek a munkaterület levegőből történő megmunkálásához szükséges munkafeltételek együttes meglétéről. Áttekintik a munkatérképet, amely tartalmazza a kezelésre kijelölt területeket, a kezelés szempontjából érzékeny növény kultúrákat, az állattartó telepeket, állandó legelőket, védett természeti területeket, vizek szempontjából érzékeny területeket, személy és teherszállító útvonalakat, államhatárt, légvezetékeket, kiemelkedő tereptárgyakat. Helikoptereinkkel a következő mezőgazdasági feladatokat látjuk el:

- gabonafélék poszternergens gyomirtása

- gabonafélék tavaszi fejtrágyázása

- gabonafélék gomba és rovar kártevők elleni védelme

- olajnövények (repce, napraforgó, szója) rovar és gomba kártevők elleni védelme

- szőlő- és gyümölcsösök növényvédelmi munkái

- napraforgó és repce deszikálása

- kukorica érésgyorsítása

 

A kapcsolat menüpont alatt található telefonszámon szíveskedjen felhívni, majd segítünk Önnek, cégének kiválasztani a valós referenciával, gyakorlattal rendelkező helikopteres szolgáltatót az adott feladat elvégzéséhez!  

 

 


Partner oldal


Ajánló


Szolgáltatásaink


Fotó, videó küldés


Tájékoztatás


A hhelikopter.hu oldal nem járul hozzá saját fotó, valamint videóanyagai más weboldalon, illetve egyéb helyeken történő megjelenéséhez. Amennyiben a jogsértés mégis bekövetkezne, úgy megtesszük a megfelelő intézkedéseket. ©2013 HHELIKOPTER.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA! - Magyarország legnagyobb helikopteres repüléssel foglalkozó oldala.      Készítette: WUP Webstúdió